Ua talia aloaia e le malo o Saina le RCEP, ma ua tatala aloaia le nofoaga a Wal-Mart i Amerika i kamupani uma a Saina.

202103091831249898

 

 

 

 

 

 

Minisita o Pisinisi: Ua faamaonia aloaia e le malo o Saina le RCEP

I le aso 8 o Mati, o Wang Wentao, Minisita o Pisinisi, na taliina le fesili a le tusitala i le faʻamalosia ma le faʻatinoina o le Faʻalapotopotoga Faʻa-Faʻa-Itumalo Maualalo o le Tamaoaiga Faʻa-Paaga.Matou te popole tele po o le a le alualu i luma ua faia nei?E faʻafefea ona fesoasoani i kamupani e faʻaaogaina avanoa tau atinaʻe na aumaia e le RCEP ma tali atu i le mea e ono oʻo mai Ae faʻafefea le luʻitau?Ina ua sainia le RCEP, na ia tali mai a maeʻa le sainia o le RCEP, o lona uiga o se itulagi e faʻatatau i le tasi vaetolu o le tamaoaiga atoa o le lalolagi e mafai ona fausia se maketi tele tuʻufaʻatasia, lea e tumu i le gafatia ma le malosi.O le Komiti Tutotonu a le Pati ma le Fono a le Setete latou te faʻatauaina tele i lenei mea ma faʻatutuina se faiga galue mo le faʻatinoina lelei o le RCEP.O le alualu i luma o le taimi nei o le malo o Saina ua faamaonia aloaia le maliliega.

Ua fa'aleaogaina e Amazon le polokalame su'esu'e vave mo nofoaga e 4

Talu ai nei, o nisi faʻatau na maua faʻamatalaga o le a tapunia le galuega a le Amazon's early reviewer program, o lea na latou feutagai ai ma tagata faatau.E tusa ai ma le auʻaunaga a tagata faʻatau, e manino lava: "E oʻo mai ia Mati 5, Amazon o le a le toe faʻatagaina ni resitala fou mo le Early Reviewer Program, ma o le a taofia le tuʻuina atu o lenei auaunaga i tagata faʻatau na lesitala muamua mo le polokalame ia Aperila 20, 2021. ”

Ua lipotia mai o le faaleaogaina o galuega e mo nofoaga e fa i le Iunaite Setete, Peretania, Iapani, ma Initia.

O tupe maua faaletausaga a Wish i le tausaga talu ai e US$2.541 piliona, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 34%

I le aso 9 o Mati, na tuʻuina atu ai e Wish le lipoti o faʻatinoga o tupe mo le kuata lona fa o le 2020 ma le faʻatinoga o tupe faʻaletausaga e faʻaiʻu ia Tesema 31, 2020 (o loʻo taʻua mulimuli ane o le lipoti tau tupe).O le lipoti tau tupe o loʻo faʻaalia ai o tupe maua a Wish i le kuata lona fa o le tausaga talu ai na oʻo atu i le 794 miliona tala Amerika, o se siitaga e 38% i lea tausaga ma lea tausaga;O tupe maua atoa o le tausaga talu ai na oʻo atu i le 2.541 piliona US tala, o se faʻaopoopoga o le 34% faʻatusatusa i le 2019 1.901 piliona US tala.

Walmart's e-commerce platform tatala mo le taimi muamua mo kamupani Saina e nofoia

I le aso 8 o Mati, na tatala aloaia ai e le Wal-Mart's e-commerce platform US se auala aloaʻia mo tagata Saina e faʻatau atu tuaoi.O le taimi muamua foi lea ua tatala ai e le Wal-Mart's e-commerce platform le tino autu o kamupani Saina.

Ua lipotia mai e faapea, a o lei oo i lenei mea, e na o Wal-Mart Canada na tatalaina se valaaulia pisinisi aloaia mo Saina e faatau atu tuaoi, ma o tagata faatau Saina e fia ulufale i le upega tafaʻilagi a Wal-Mart i Amerika e masani lava ona manaʻomia le lesitalaina o se kamupani US ona suʻe lea o se sui sooupu e. nofo i totonu o se kamupani US.

Amazon UAE fa'ateleina uta sa'o mai le US station ma le UK station

E tusa ai ma lipoti, ua faʻaopoopoina e Amazon UAE le lata i le 15 miliona oloa fou e mafai ona lafo saʻo mai Amazon UK.E mafai e tagata fa'atau a le UAE ona asiasi i le faleoloa o le lalolagi a Amazon, ma e lagolagoina fo'i le faitau miliona o oloa fa'ava-o-malo mai le ofisa Amerika a Amazon.

O loʻo lipotia mai o filifiliga faʻavaomalo faʻavaomalo mo tagata faʻatau a le UAE o loʻo faʻatau i luga o le faleoloa o le lalolagi a Amazon e aofia ai Amazon UK ma Amazon USA.

Fefa'ataua'iga e-feso'ota'i i fafo "Fa'auma i fafo" fa'amae'aina le faitau selau miliona o yuan i le D+ fa'atupe.

O loʻo malamalama o le faʻasalalauga e-fefaʻatauaʻiga "Foreign Terminal" ua maeʻa le faitau selau miliona o yuan i le D + taamilosaga o faʻatupeina, ma o le tagata teu tupe o le Shengshi Investment.Ua lipotia mai o le taamilosaga mulimuli o le faatupeina o le Ocean Terminal na faia ia Ianuari 2020, ma na faasilasila mai e le ofisa na maua le selau miliona o yuan i le taamilosaga D faatupeina mai Sina Weibo.

Ua fa'aalu e Amasoni le 130 miliona tala Amerika e fa'atau ai nisi o sea o le kamupani va'alele felagolagomai

Talu ai nei, na maua ai e Amasoni se vaega toʻaitiiti i le kamupani uta ea i fafo "Air Transportation Services Group (ATSG)" o loʻo faakonekarate se vaega o pisinisi a le kamupani i luga o le ea.

E tusa ai ma lipoti, i le Aso Gafua, na taʻua ai e le ATSG i se pepa faʻatonutonu na tuʻuina atu i le US Securities and Exchange Commission na faʻaaogaina e Amazon tusi saisai e maua ai le 13.5 miliona sea o le ATSG i le tau o le US $ 9.73 i le sea, ma le aofaʻi atoa o le 132 miliona sea na faʻatauina. .US tala.E tusa ai ma se isi faʻasalalauga fefaʻatauaʻiga, na faʻatau ese foʻi e Amazon le 865,000 sea o le ATSG (e le aofia ai faʻatau tupe).

Ua lipotia mai i le 2016, ua sainia e Amazon se maliega felagolagomai ma le ATSG e lisiina 20 Boeing 767 vaalele a le kamupani mo Amazon logistics.I le avea ai o se vaega o le maliliega faʻatasi, na maua e Amazon tusi saisai na faʻaaogaina i lenei taimi.

I le 2020, o le tau faʻatau atu lautele o Hunchun cross-border e-commerce o le 810 miliona yuan, o le faʻatupuina o le 1.5 taimi i lea tausaga ma lea tausaga.

E tusa ai ma tala fou i le aso 9 o Mati, i le 2020, o le a faʻaaogaina e Hunchun le na o le pau lea o le taulaga o fefaʻatauaʻiga faʻasalalau i totonu o tuaoi ma Rusia e faoa ai le "vaitaimi faʻamalama" o le tapunia le tumau o le vaʻaiga o asiasiga femalagaaʻi e ausia ai fefaʻatauaʻiga faʻasaga i le aga'iga.Ua lipotia mai i le 2020, o le tau o Hunchun cross-border e-commerce oloa auina atu i fafo e 810 miliona yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 1.5 taimi.

 

 

 


Taimi meli: Mati-10-2021